22.09.2023.

Gong Zvučna kupka u Parku skulptura Dubrova, 29.09.2023 u 19:00

Gong Zvučna kupka u Parku skulptura Dubrova, 29.09.2023 u 19:00

Gong Zvučna kupka 29.09. u 19h u Amfiteatru, Park skulptura Dubrova.

Cjelovita, jedinstvena mješavina zvučnog koncerta, iscjeljujućeg iskustva i meditacije. Revitalizirajuće, iscjeljujuće osjetilno iskustvo u kojem se sudionici preplavljuju, “kupaju” uronjeni u zvučne vibracije koje proizvode Gongovi, Tibetanske zvučne zdjele, koshi zvona i drugi zvučni alati.
Cijena: 25 €
Prijave: na mail: gsd.bts@gmail.com, tel. 0913490717 ili DM porukom
Ponesite sa sobom : podmetač i/ili joga mat, vreću za spavanje, deku, jastučić, sve ono što vam je potrebno da se opustite u ležećem položaju kako bi vam bilo ugodno i toplo. Što ugodnije to bolje.

Djelovanje :
Gong Zvučna kupka djeluje nježno a istovremeno snažno i dubinski gdje zvukovi i vibracije prodiru i do stanične razine, djelujući na sve sisteme organa u tijelu utječući tako na rad moždanih valova, na našu svjest i podsvjest. Ona djeluje cjelovito iscjeljujuće na svim razinama našeg bića: fizičkoj, mentalno, emocionalnoj i duhovnoj. To se dešava tako što kroz zvučne vibracije Gongova, Tibetanskih Zvučnih zdjela i ostalih instrumenata u njoj dolazi do simuliranja frekvencija Alfa i Theta stanja moždanih valova povezanih sa meditativnim, mirnim i jasnim stanjima uma. Alfa stanje moždanih valova prisutni su tjekom: lagane meditacije, sanjarenja i dubokog opuštanja, a Theta stanje je još dublje stanje svjesti prisutno tjekom REM stanja u snu i duboke meditacije. Ova navedena stanja otvaraju prolaz ka podsvjesnom umu te kroz to doživljavamo povećanu kreativnost, dubinu imaginacije i pristup podsvjesnim područjima gdje može doći do dubinskog iscjeljivanja. Dešava se svojevrsni reset uma i tijela, zvukovi i vibracije utječu na živčani sustav usporava se rad srca, mozga i disanja kako bi se potaknulo stanje duboke opuštenosti i mira. Na taj način kada su moždani valovi i tijelo sinhronizirani može se ponovno uspostaviti izvorna ravnoteža, harmonija našeg bića, a stres otpustiti.

Učinci :
Rezultat Gong Zvučne kupke su valovi mira, povećana svijest i duboko opuštanje uma, tijela i duha. Zvučna kupka može biti nezaboravno zvučno iskustvo za one koji traže duboko opuštanje, pomlađivanje i ubrzanje svog unutarnjeg putovanja, može ući u stanje duboke opuštenosti u kojoj se brišu vremenske i prostorne granice. Vrijeme staje dok ulazite u svijet vibracija, osjeta i iskustava. Tjelesne ozljede mogu se izliječiti i osloboditi starih emocionalnih trauma. Može se pristupiti sjajnim spoznajama. Osjećate se vitalno i osvježeno. Gong Zvučna kupka uz duboko opuštanje, i revitalizaciju, može pomoći kod depresije, anksioznosti, kronične boli i nesanice, kao i produbiti meditaciju i potaknuti kreativnost, među ostalim prednostima. Kada doživite prvu zvučnu kupku, poželjet ćete još.
Više informacija možete pronaći na : www.celestialsounds.eu