13.09.2023.

Ultimativni istrijanski kviz u Parku skulptura Dubrova

Ultimativni istrijanski kviz u Parku skulptura Dubrova

Dragi kvizoljupci i istroznalci!

Lokalni kvizaški fenomen „Ultimativni istrijanski kviz“, koji se inače održava u Svetom Lovreču Pazenatičkom, u suorganizaciji s Mediteranskim kiparskim simpozijem i profesoricom likovne umjetnosti Eni Blašković, „gostovat“ će u Labinu, točnije u Amfiteatru Parka skulptura Dubrova.

Tako se u petak, na dan 15.09. s početkom u 19:30 pozivaju i očekuju najbolje pub kviz ekipe koje će pokazati svoje znanje o Istri kroz raznolike teme: povijest, zemljopis, kultura, gastronomija, etnografija, glazba i zabava. Posebna kategorija: Park skulpture Dubrova + sponzori.

Propozicije su iste kao i na svakom do sad održanom Ultimativnom istrijanskom kvizu: koristi se specijalizirana stranica kahoot, što znači da će biti potreban barem jedan pametni telefon po ekipi; same ekipe mogu biti sačinjene od 2 do 4 člana, te svoje mjesto na kvizu mogu prijaviti na mail kvizlovrec2023@gmail.com

Sponzori ovog izdanja „Ultimativnog istrijanskog kviza“ su: Park skulptura Dubrova, restoran Ferali, Labona craft pivovara, Pučko otvoreno učilište Labin i gospodin Zoran Milevoj privatno te tako najuspješnije ekipe očekuju vrijedne nagrade.

Vidimo se na Dubrovi!