TEMATSKE RADIONICE U PARKU SKULPTURA DUBROVA

Svaka pojedina radionica inspirirana je radom jednog od najvećih imena hrvatske likovne scene čije se skulpture nalaze u Parku. Tijekom radionica najmlađi će imati priliku čuti, učiti i kreirati radove inspirirane životom i radom velikih Ede Murtića i Ivana Kožarića, te naših Emila Bobanovića Čolića i Josipa Diminića.

VOLONTIRAJTE U PARKU SKULPTURA DUBROVA

Udruga Mediteranski kiparski simpozij i Alfa Albona uz podršku trgovačkog društva 1. MAJ Labin uključuju se u nacionalnu manifestaciju Hrvatska volontira s akcijom čišćenja Parka skulptura Dubrova (O)ČISTI PARK! u petak, 1.10.2021. s početkom u 16:00 sati.

PROVEDITE AKTIVNI VIKEND U PARKU SKULPTURA DUBROVA

Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma 2021. udruga Mediteranski kiparski simpozij te partneri Turistička zajednica Grada Labina i Turistička zajednica Općine Sveta Nedelja udružili su snage i organiziraju radionicu gradnje suhozida koja će se održati 2.10. (subota) i 3.10. (nedjelja) od 11 do 17.00 sati.

PREDSTAVILI SMO PARK SKULPTURA DUBROVA NA WEEKEND MEDIA FESTIVALU U ROVINJU

Lifestyle portal JOURNAL.HR  donosi izvješće sa netom održanog Weekend media festivalu na kojem su se predstavljale ljepote Istočne Istre. Među njima, kao nit poveznica, pojavljuje se i Park skulptura Dubrova. Skulpture vrsnih autora nastale tijekom umjetničke rezidencije Mediteranski kiparski simpozij pretežno se nalaze na livadama Dubrove stvarajući tako intrigantni Park skulptura, galeriju na otvorenom, a dio njih postavljen je na javne površine diljem Labinštine, u Rapcu, Labinu, Svetoj Nedelji, Kršanu i prema Raši. Otkritje istočnu…

Književno – pjesnička večer u Pineti

Udruga žena Mendula s partnerom Udrugom Mediteranski kiparski simpozij povodom blagdana Svete Ane, 26. srpnja sa početkom u 19.00 sati u Sv. Martinu u hladovini Pinete organizira književno-pjesnička večer na cakavici u sklopu projekta “CA ČITAŠ” kojeg financijski podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Šetnja Parkom i upoznavanje s umjetnicima

U srijedu 28. srpnja 2021. godine Turistička zajednica Grada Labina u suradnji sa Udrugom Mediteranski kiparski simpozij organizira interpretativnu šetnju u kojoj će posjetitelje, vodičkinja i povijesničarka umjetnosti, Vedrana Juričić upoznati s važnosti i značajem Parka skulptura na Dubrovi. Posjetitelji će moći upoznati umjetnike i pratiti proces stvaranja skulptura koje će nastati u sklopu 43. Mediteranskog kiparskog simpozija.

1 2 4