26.03.2024.

Uskršnji ponedjeljak u Parku skulptura Dubrova – 1.04.2024

Uskršnji ponedjeljak u Parku skulptura Dubrova – 1.04.2024

Kao i lani, negdje u ovo vrijeme okupani zrakama sunca, smijehom i dobrim vibrama donosimo Vam još jedan program za Uskrs 2024. god.  Vremenska prognoza nam ide u prilog 🙂

Uskrsni doručak, Riva Rabac, nedjelja, 31. 3. od 11 sati

Turistička zajednica Grada Labina poziva vas ove nedjelje, 31. ožujka na rabačku Rivu. Doživite Uskrs uz more i upoznajte labinsku tradiciju uskrsnog doručka. Uz tradicionalne istarske uskrsne namirnice uživajte uz glazbu Sunset Dua. Osigurana je i zabava za najmlađe koje će razveseliti Mickey, Minnie i uskrsni zec iz LaLa Landa uz podjelu čokoladnih jaja. Želite imati unikatne fotografije za uspomenu s rabačke Rive? Kombi Bajadera ostvarit će vaše želje. Očekuje Vas foto kutak za pamćenje.

Organizator: Turistička zajednica Grada Labina

Uskrsni ponedjeljak, Park skulptura Dubrova (Amfiteatar), 1. 4. od 10 sati

Akademska kiparica Mia Knežević održat će kreativnu radionicu uskrsnih ukrasa od recikliranog materijala

— 11 h – dječja predstava “Pale sam na svijetu” – Udruga Birikina

— 12 h – interaktivna radionica “Potraga za uskrsnim blagom”

Nakon uspješne interaktivne radionice “Potraga za božićnim blagom” koja je održana u prosincu u Starom gradu, učenici 2.f jezične gimnazije Srednje škole Mate Blažine Labin, sa svojom razrednicom i nastavnicom engleskog jezika Karlom Golja Milevoj, pozivaju vas na druženje u Park skulptura Dubrova, 1. 4. 2024., s početkom u 12 h na interaktivnu radionicu “Easter egg hunt” na engleskom jeziku, a koja je namijenjena djeci od 1. do 8.razreda.

Najuspješnije čekaju slatke nagrade.

Napomena: poznavanje engleskog jezika nije nužno jer uz učenike 2.f razreda u ulozi moderatora ništa nije teško i nemoguće. Najmlađe će razveseliti uskrsna zečica iz LaLa Landa uz podjelu čokoladnih jaja. Posjetitelji će se moći besplatno zasladiti tradicionalnim pincama agroturizma Cerovac.

Organizatori: Turistička zajednica Grada Labina i TZO Sveta Nedelja

SIPPING SESSIONS, crkva Uznesenja Marijinog, utorak, 2. 4. u 19 sati

U utorak 2. travnja s početkom u 19.00 sati u crkvi Uznesenja Marijinog na usponu za Stari grad (kraj Hotela Peteani) održava se SIPPING SESSIONS koncert klasične glazbe na kojem nastupa Mia Grozdanić na suvremenoj koncertnoj harmonici.

Manifestaciju prate vinari Udruge Trs, a njihova vina imate prilike kušati na lokaciji uz participaciju.

Organizatori: Pučko otvoreno učilište Labin, Turistička zajednica Grada Labina

 

Želimo Vam lijep i zabavan provod u Parku skulptura Dubrova 🙂