24.12.2020.

Razvoj publike

Razvoj publike

Nakon sistematizacije arhive pokrenut je program razvoja publike kojeg kontinuirano provodimo od početka 2019. Osmišljen je na način da se kroz edukativnu šetnju Parkom skulptura djeca i mladi upoznaju sa autorima koji su stvarali skulpture, istraže skulpture u Parku te se kreativno izraze kroz refleksivnu kreativnu radionicu korištenjem neke od tehnika koje predloži voditelj programa. 

Šetnja obično traje do 120 minuta kroz koju sudionici imaju prilike stvoriti interakciju sa skulpturama i prostorom Parka, nakon čega se u amfiteatru “Dolac” upuštaju u kreativni proces crtanja, slikanja skulptura, njihovih obrisa, modeliranja, kolažiranja i drugo. Do sada je u programu sudjelovalo preko 300 djece i mladih.

Program smo prilagodili djeci i mladima s teškoćama u razvoju te virtualnom okruženju. Surađujemo sa vrtićima i školama sa područja Labinštine i Istre te drugim organizacijama iz Primorsko-goranske županije.  Program osmišljavaju i provode likovni pedagozi, akademski slikari i povijesničari umjetnosti te drugi stručnjaci po potrebi. Program možemo prilagoditi vašim potrebama i preferencijama.

Informacije i rezervacije info@parkdubrova.eu