02.07.2024.

Gong zvučna kupka u Parku skulptura Dubrova – 06.07.2024 u 20:00 sati

Gong zvučna kupka u Parku skulptura Dubrova – 06.07.2024 u 20:00 sati
GONG ZVUČNA KUPKA by Celestial Sounds 06.07.2024 u 20:00 sati u sjajnom prostoru Amfiteatra Dolac, okruženi lijepom prirodom i skulpturama Parka skulptura Dubrova. Cjelovita, jedinstvena mješavina zvučnog koncerta, iscijeljujućeg iskustva i meditacije. Revitalizirajuće, iscijeljujuće osjetilno iskustvo u kojem se sudionici preplavljuju, “kupaju” uronjeni u zvučne vibracije koje proizvode Gongovi, Tibetanske zvučne zdjele, koshi zvona i drugi zvučni alati. Vibracije putuju kroz naše tijelo masirajući svaku našu stanicu, mišić, tkivo vračajući ga u našu prirodnu prvobitnu harmoniju.
UČINCI GONG ZVUČNE KUPKE:
– Duboko opušta
– Smanjuje stres
– Oslobađa od tjeskobe
– Otpuštanje emocionalnih blokada i trauma
– Duboko fizički obnavlja, revitalizira
– Vraća nas u našu prirodnu prvobitnu harmoniju
– Bolji san
– Bolje raspoloženje
– Poboljšani fokus
– Veća mentalna jasnoća
– Kreativni uvidi
– Može pomoći kod depresije, anksioznosti, kronične boli
– Cjelovito djeluje na fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj razini
CIJENA :
– 25 € ( ako dolazite sami )
– 20 € ( ako dolazite zajedno sa nekim, odnosno 40 € ukupno za dvije osobe )
PRIJAVE: OBAVEZNE radi ograničenog broj mjesta – na tel. 091 3490 717 Goran, porukom, mailom na: gsd.bts@gmail.com
PONESITE:
Podmetač i/ili joga mat, vreću za spavanje, deku, jastučić, sve ono što vam je potrebno da se opustite u ležećem položaju kako bi vam bilo ugodno i toplo. Što ugodnije to bolje.
DJELOVANJE:
Gong Zvučna kupka djeluje nježno a istovremeno snažno i dubinski gdje zvukovi i vibracije prodiru i do stanične razine, djelujući na sve sisteme organa u tijelu utječući tako na rad moždanih valova, na našu svjest i podsvjest. Ona djeluje cjelovito iscjeljujuće na svim razinama našeg bića: fizičkoj, mentalno, emocionalnoj i duhovnoj. To se dešava tako što kroz zvučne vibracije Gongova, Tibetanskih Zvučnih zdjela i ostalih instrumenata u njoj dolazi do simuliranja frekvencija Alfa i Theta stanja moždanih valova povezanih sa meditativnim, mirnim i jasnim stanjima uma. Alfa stanje moždanih valova prisutni su tjekom: lagane meditacije, sanjarenja i dubokog opuštanja, a Theta stanje je još dublje stanje svjesti prisutno tjekom REM stanja u snu i duboke meditacije. Ova navedena stanja otvaraju prolaz ka podsvjesnom umu te kroz to doživljavamo povećanu kreativnost, dubinu imaginacije i pristup podsvjesnim područjima gdje može doći do dubinskog iscjeljivanja. Dešava se svojevrsni reset uma i tijela, zvukovi i vibracije utječu na živčani sustav usporava se rad srca, mozga i disanja kako bi se potaknulo stanje duboke opuštenosti i mira. Na taj način kada su moždani valovi i tijelo sinhronizirani može se ponovno uspostaviti izvorna ravnoteža, harmonija našeg bića, a stres otpustiti. Kada doživite prvu zvučnu kupku, poželjet ćete još.